Boekhoudprogramma ZZP: Minipak biedt de perfecte oplossing


Bent u op zoek naar een geschikt boekhoudprogramma voor ZZP-ers of freelancers? Minipak biedt u een boekhoudpakket dat speciaal ontwikkeld is voor eenmanszaken, freelancers, ZZP-ers en het kleinbedrijf. Met het boekhoudpgramma van Minipak kunt u eenvoudig zelf uw financiŽle administratie verzorgen. Zelfs zonder boekhoudkennis kunt u uw eigen administratie bjhouden. Uiteraard kunt u daarbij rekenen op professionele ondersteuning van de Minipak helpdesk.

Een boekhoudprogramma vol met mogelijkheden

Minipak biedt u een ideale manier om uw boekhouding bij te houden. Het pakket bestaat uit dagboeken, grootboeken, winst- en verliesrekeningen, balansoverzichten ťn de BTW-administratie. Wanneer u niet BTW-plichtig bent kan de BTW-administratie bovendien eenvoudig worden uitgeschakeld. Klik hier voor een gedetailleerd overzicht van alle mogelijkheden van het boekhoudprogramma.

Inkoop, verkoop en administratie voor ZZP

Binnen Minipak kunt u eenvoudig inkoopfacturen boeken. Ook is het mogelijk om met het speciale factuurprogramma snel en eenvoudig facturen op te stellen en te versturen. Op deze manier kunt u zelf uw administratie eenvoudig bijhouden zonder dat u hier veel tijd aan kwijt bent.

Benieuwd naar de mogelijkheden van het Minipak boekhoudprogramma ZZP?

De beste manier om het gemak van de Minipak programma's te ervaren is door deze zelf te gebruiken. Daarom kunt u onze programma's geheel kosteloos 30 dagen proberen. Download onze probeerversie en ga zelf aan de slag. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u uiteraard altijd even contact met ons opnemen.

Minipak software | Tel. 088 64 64 725 | info@minipak.nl Betaalmethoden Minipak
Facebook LinkedIn