Brasschaatstraat , Breda
088-6464725

Wil jij snel en gemakkelijk periodieke facturen maken en incasseren?

Wil jij snel en gemakkelijk periodieke facturen maken en incasseren?

persoonlijke begeleiding

Periodieke facturen maken voor b.v. verenigingen / VVE

periodieke facturen maken
Photo by Mikhail Nilov on Pexels.com

Als vereniging maak je iedere periode weer een groot aantal facturen. Meestal zijn deze facturen gelijk aan de vorige facturen met als enig verschil, dat er een andere periode gefactureerd wordt. In Minipak is hiervoor de optie periodieke facturen maken aanwezig.

In Minipak Factuur kan je met enkele drukken op de knop periodieke facturen automatisch aan laten maken en de facturen daarna gelijk mailen naar de leden.

Ledenadministratie bijhouden

In Minipak Factuur is het mogelijk een zeer uitgebreide ledenadministratie bijhouden. Er kan in deze ledenadministratie gewerkt worden met verschillenden (contributie)groepen. In dit ledenbestand kunnen er vele vooraf aangemaakte velden worden gebruikt. Ook zijn er per lid, twee vrije velden in om zelf in te vullen met wat je wilt. Dit kan b.v geboortedatum zijn of kenteken, enz…

Periodieke facturen incasseren : incassobestand maken

In Minipak Factuur is er de mogelijkheid om een incassobestand van deze facturen aan te maken, waarmee gelijk de betaling van de facturen wordt geregeld. Met enkele klikken worden alle facturen geselecteerd die geïncasseerd dienen te worden. Hiervan maak je een bestand wat naar de bank verzonden kan worden.

Facturen per klantgroep

Het is ook mogelijk om de leden / klanten in te delen in klantgroepen. Hiermee kan je b.v. per groep een verschillende factuur aanmaken,en dus alle facturen voor leden van die ene groep gelijk automatisch eruit laten rollen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *