Administratiekantoor zoeken?

Bent u als Minipakgebruiker op zoek naar een administratiekantoor dat u helpt met uw boekhoudprogramma? 

U heeft Minipak Boekhouding gekocht, maar u bent nog niet zo thuis in de materie van het boekhouden of u heeft Minipak Factuur aageschaft maar u wilt graag dat een boekhouder of administratiekantoor de rest van de boekhouding voor u verzorgt?

Wij verkopen bij Minipak Software niet alleen administratiepakketten maar hebben ook een landelijk netwerk van administratiekantoren, die onze klanten ondersteunen met de volgenden zaken:

Inrichten van uw boekhouding

Boeken van uw administratie

Nakijken van uw boekhouding / eindejaarsverwerking

Belastingaangifte Inkomstenbelasting en omzetbelastingZoek hieronder een administratiekantoor in uw omgeving

Zoekt u een perfect boekhoudprogramma voor uw administratiekantoor?

Als administratiekantoor bent u wellicht op zoek naar een handig boekhoudprogramma of factuurprogramma voor uw klanten in de MKB, ZZP, freelance en overige bedrijven. Minipak Software heeft een landelijk netwerk met administratiekantoren die met Minipak Boekhouding en/of Factuur werken. Door de eenvoudig toe te passen en gemakkelijke programma’s die uitermate compleet zijn, kunnen uw klanten een groot deel van de administratie zelf invoeren.

Wij pakken de zaken net een tikkeltje anders aan in onze programma’s. Zo is ons boekhoudprogramma  razendsnel omdat u niet eerst alle debiteuren en crediteuren hoeft in te geven. De inkoop- en verkoopfacturen zijn in één regel te boeken, openstaande posten worden gecreëerd uit de omschrijving van die regel. Minipak Boekhouding is naadloos koppelbaar met ons factuurprogramma waarin u met de ingave van één  offerte/order de hele orderadministratie automatisch uit het factuurprogramma kunt laten rollen.

Onderstaand een greep van de features van ons boekhoudprogramma die het u zeker wat gemakkelijker kunnen maken.

administratiekantoor

Uitwisselbare administraties

Administraties kunnen per email worden uitgewisseld. Mogelijkheid per boekjaar(backup) of voor alle boekjaren tegelijk(totaalbackup) inclusief aantekeningenvenster.

jaarrekening

Bank Automatisch coderen

Bij het importeren van de bank kunt u het programma zo instellen dat de openstaande posten verkopen en inkopen en de grootboekrekeningen grotendeels al automatisch ingevuld worden in uw bankbestand.. Zo kunt u razendsnel uw bank boeken.

auditfile

Auditfile maken

Er kan een auditfile voor de belastingdienst worden aangemaakt.

jaarrekening

Jaarrekening maken en uploaden

Aanmaak mogelijk van een jaarrekening, dit bestand kan kan worden geupload naar een portaal. In Minipak kunnen exportbestanden worden aangemaakt voor Unit4fg en CreAim.

jaarraportage

Controletellingen

In de dagboekvensters kunnen controle tellingen per regel, per boekstuknummer, per afschrift of voor alle regels worden gemaakt.

importeren bank

Importeren bestanden

Er zijn functies voor het importeren van banken, incasso- en betaalbestanden, journaalposten, dagboekmutaties. rekeningschema's en meer.

jaarrekening

Filter

Er kan een grootboekfilter worden ingesteld. Daardoor kunnen klanten tijdens het boeken alleen de courante rekeningen in het grootboekvenster zien.

afschrijvingen

Automatische afschrijvingen

U legt eerst uw bedrijfsmiddelen vast met de daarbij behorende grootboekrekeningen. Daarna kunt u automatisch de afschrijvingsjournaalpost aanmaken in de door u wenselijk periode.

consolidatie

Consolidatie administratie

Er kan een consolidatieadministratie worden aangemaakt voor een te selecteren aantal administraties

jaarraportage

Standaard administraties

Er kunnen standaard (lege) administraties worden aangemaakt, die kunnen worden gekopieerd bij aanmaak van een nieuwe klant. Een standaard administratie kan ook worden opgeslagen als standaard rekeningschema.

afschrijvingen

Journaalposten kopieren

Journaalposten kunnen gekopieerd worden, ook uit vorige boekjaren. U kunt knippen en plakken met journaalposten en het is ook mogelijk om de journaalposten die ieder jaar terug komen er als vaste journaalposten in de boekhouding te zetten.

importeren bank

Exporteren bestanden

Alle af te drukken lijsten kunnen ook worden geexporteerd naar een CSV(excel), RTF- (word) en een PDF- bestand.

jaarraportage

Administraties

In Minipak Boekhouding Pro kan een onbeperkt aantal administraties worden gevoerd.

affiliate boekhoudprogramma

Affiliate

Minipak programma’s kunnen aangeschaft worden door een administratiekantoor en/of een accountant, hiervoor geldt een wederverkoopprijs.

Administratiekantoren en accountants, die werken met Minipak, kunnen aangeven of ze beschikbaar willen zijn voor het landelijk ondersteuningsnetwerk. Daarnaast kunnen ze aangeven of ze  als instructeur, reseller of administratiekantoor aangemerkt willen worden. Klik onderstaand om aan te geven op welke manier u met ons wilt samenwerken.

Een gemakkelijk programma voor al uw belastingaangiftes

Met de software van Tecknow kunt u gemakkelijk voor al uw klanten aangifte BTW, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en meer doen. 

tecknow