Brasschaatstraat , Breda
088-6464725 verkoop / 0900-6464725 ondersteuning

Administratiekantoor

Snel, gemakkelijk en zeer uitgebreid

Administratiekantoor Minipak Software

Bent u als Minipak gebruiker op zoek naar een administratiekantoor dat u helpt met uw boekhoudprogramma? 

U heeft Minipak Boekhouding gekocht, maar u bent nog niet zo thuis in de materie van het boekhouden of u heeft Minipak Factuur aageschaft maar u wilt graag dat een boekhouder of administratiekantoor de rest van de boekhouding voor u verzorgt?

Wij verkopen bij Minipak Software niet alleen administratiepakketten maar hebben ook een landelijk netwerk van administratiekantoren, die onze klanten ondersteunen met de volgenden zaken:

inrichten van uw boekhouding

boeken van uw administratie

nakijken van uw boekhouding / eindejaarsverwerking

belastingaangifte IB en omzetbelastingZoek hieronder een administratiekantoor in uw omgeving

Minipak Boekhoudprogramma / factuurprogramma ook uitermate handig voor uw als administratiekantoor

Als administratiekantoor bent u wellicht op zoek naar een handig boekhoudprogramma of factuurprogramma voor uw klanten in de MKB, ZZP, freelance en overige bedrijven. We hebben in Nederland al een groot aantal administratiekantoren die werken met Minipak Boekhouding en Minipak Factuur. Door de eenvoudig toe te passen programma’s die wel uitermate compleet zijn en uitermate handig kunnen uw klanten al een hoop zaken zelf invoeren.

Onderstaand staan een greep van het aantal features van ons boekhoudprogramma die we zelf van toegevoegde waarde vinden. 

Ons boekhoudprogramma is razendsnel omdat er niet gewerkt wordt met debiteuren en crediteuren, de boekstukken zijn in 1 regel te boeken, openstaande posten worden gecreeerd uit de omschrijving . Minipak Boekhouding is naadloos koppelbaar met ons factuurprogramma waarin je met de ingave van 1 offerte/order de hele orderadministratie automatisch eruit kan laten rollen.

administratiekantoor

Uitwisselbaar

Administraties kunnen per email worden uitgewisseld. Mogelijkheid per boekjaar(backup) of voor alle boekjaren tegelijk(totaalbackup) incl. aantekeningenvenster.

auditfile

Auditfile

Er kan een auditfile voor de belastingdienst worden aangemaakt.

jaarrekening

Jaarrekening

Aanmaak mogelijk van een jaarrekening, dit bestand kan kan worden geupload naar een portaal. In Minipak kunnen exportbestanden worden aangemaakt voor Unit4fg en CreAim..

jaarraportage

Controletellingen

In de dagboekvensters kunnen controle tellingen per regel, per boekstuknummer, per afschrift of voor alle regels worden gemaakt.

importeren bank

Importeren

Er zijn functies voor het importeren van banken, incasso en betaalbestanden, journaalposten, dagboekmutaties. rekeningschema's en meer.

jaarrekening

Filter

Er kan een grootboekfilter worden ingesteld. Daardoor kunnen klanten tijdens het boeken alleen de courante rekeningen in het grootboekvenster zien.

jaarrekening

Bank Automatisch coderen

Bij het importeren van de bank kan je het programma zo instellen dat de openstaande posten verkopen en inkopen en de grootboekrekeningen grotendeels al automatisch ingevuld worden in uw bankbestand.. Zo kunt u razendsnel uw bank boeken.

afschrijvingen

Automatische afschrijvingen

U legt eerst alle bedrijfsmiddelen vast met de daarbij behorende grootboekrekeningen. Daarna kunt u automatisch de afschrijvingsjournaalpost aanmaken in de door u wenselijk periode.

consolidatie

Consolidatie

Er kan een consolidatieadministratie worden aangemaakt voor een te selecteren aantal administraties

jaarraportage

Standaard administraties

Er kunnen standaard (lege) administraties worden aangemaakt, die kunnen worden gekopieerd bij aanmaak van een nieuwe klant. Een standaard administratie kan ook worden opgeslagen als standaard rekeningschema.

afschrijvingen

Journaalposten kopieren

Journaalposten kunnen gekopieerd worden, ook uit vorige boekjaren. Je kan knippen en plakken met journaalposten en ook is het mogelijk om de journaalposten die ieder jaar terug komen er als vaste journaalposten in te zetten.

importeren bank

Exporteren

Alle af te drukken lijsten kunnen ook worden geexporteerd naar een CSV(excel), RTF- (word) en een PDF- bestand.

jaarraportage

Administraties

In Minipak Boekhouding Pro kan een onbeperkt aantal administraties worden gevoerd.

affiliate

Affiliate

Minipak programma’s kunnen aangeschaft worden door een administratiekantoor en/of een accountant, hiervoor geldt een wederverkoopprijs.

Administratiekantoren en accountants, die werken met Minipak, kunnen aangeven of ze beschikbaar willen zijn voor het landelijk ondersteuningsnetwerk. Daarnaast kunnen ze aangeven of ze  als instructeur, reseller of administratiekantoor aangemerkt willen worden. Klik onderstaand om aan te geven op welke manier u met ons wilt samenwerken.