contact

Hulp nodig met het invoeren van uw administratie?  Samen met iemand uw boekhoudprogramma/factuurprogramma inrichten?Een programma- ontwikkeling doorgeven in ons boekhoudpakket of factuurpakket of andere zaken, schroom niet en neem contact op! 

Helpdesk

Onze helpdesk is geopend: werkdagen ma-vr 10.00-14.00 uur Gesloten weekend- en feestdagen

Brasschaatstraat Breda

Bel ons

Bel 088-6464725 bij verkoop / betaalde ondersteuning
Bel 0900-6464725(0,80 ct./min. voor niet betaalde ondersteuning

088-6464725 | 0900-6464725

Mail ons

Voor vragen zijn we bereikbaar via de mail. We streven ernaar om de vragen binnen een dagdeel te beantwoorden.

Onze helpdesk, heel bereikbaar

In deze flexibele tijden zijn veel softwarebedrijven bijna niet meer telefonisch bereikbaar. Wij vinden het telefonisch contact met de gebruiker van Minipak erg belangrijk. 

Om uw administratie tot in de puntjes te kunnen verzorgen heeft u regelmatig net wat meer extra informatie nodig. Soms zijn de vragen eenvoudig, “van mijn computer is gecrasht en hoe nu verder” tot “de BTW-aangifte is niet duidelijk”. Misschien is dat het ene vinkje dat u vergeet te zetten al voldoende om als gebruiker een beetje in de stress te raken. 

We proberen de oplossingen van het probleem zo snel mogelijk aan te dragen. Soms dient door gewijzigde wetgeving onze software aangepast te worden en dat is helaas niet 1,2,3, gedaan.

Het is nu ook  mogelijk om ’s avonds telefonisch contact te hebben. Hiervoor moet u wel een afspraak maken.Wilt u dat we met u meekijken in uw administratie?


review boekhoudpakket/ factuurpakket

Bent u tevreden over Minipak, de programma’s , de helpdesk of overige zaken en wilt u uw mening delen met anderen? Schroom niet om een recensie te schrijven op Google Maps, Google of like onze Facebookpagina. Bij voorbaat heel erg bedankt! 

 

 

 

Minipak Contactformulier

U kunt onderstaand formulier gebruiken, indien u vragen heeft over onze boekhoudprogramma of factuurprogramma . Wellicht heeft u tips of ideeën hoe we onze programma’s nog beter kunnen maken.  Of voor verder zaken waarvoor u ons gemakkelijk wilt bereiken vult u het contactformulier in.