Minipak CEO

Op 01.10.2020 heb ik Minipak Software overgenomen van de bedenker van dit alles, Thomas Pool. In ben in 2009 begonnen op de helpdesk van Minipak. Als systeembeheerder en boekhouder had ik al met veel administratie-programma’s gewerkt maar was vanaf dag 1 gegrepen door de eenvoud, het gemak en de uitgebreidheid van de programma’s. In de loop der jaren ben ik steeds meer gaan samenwerken om de Minipak programma’s mee te ontwikkelen en beter op de kaart te zetten en de samenwerking met administratiekantoren, accountants en andere programma’s te optimaliseren. Ik ben trots dat ik het stokje mocht overnemen van Thomas en dat we nog steeds samenwerken om Minipak te laten landen bij zo veel mogelijk ondernemers, bedrijven, zzp-ers, freelancers, verenigingen,  stichtingen en meer.  Samen met ons uiterst gedreven team maken we van iedere dag weer een feestje om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. 

Nicole van der Westen

eigenaar Minipak Software V.O.F.

Minipak administratiesoftware is sinds 1992 gespecialiseerd in het ontwerpen,bouwen en ondersteunen van database-applicaties voor de administratieve omgeving.

Voor de bouw van applicaties wordt gebruik gemaakt van de programmeertaal xBase++.

Het Copyright voor MINIPAK © software is gereserveerd voor  2020 en 2021, 2022, 2023, 2024 door Minipak Software V.O.F. te Breda

MINIPAK ® is een geregistreerd handelsmerk en eigendom van Minipak Software V.O.F., Breda.

Bedrijfsgegevens

Inschrijving Kamer van Koophandel 80397670

Algemene voorwaarden (pdf)

Bankgegevens

SNS bank: IBAN-nr: NL64 SNSB
BIC/Swift: RABONL2U

Meningen

Alle op deze website afgedrukte meningen van gebruikers over de Minipak-programma’s zijn authentieke weergaves van de teksten zoals deze, in de meeste gevallen spontaan, zijn toegestuurd aan Minipak software. Meningen zijn met toestemming van de schrijvers geplaatst.

Privacy verklaring

Minipak software gebruikt uw klantgegevens uitsluitend voor het verwerken en verzenden van uw bestelling
Minipak software verstrekt geen klantgegevens aan derden.

Privacy verklaring (pdf)

Disclaimer

Alle op deze site genoemde handelsmerken zijn (geregistreerde)handelsmerken van de betreffende bedrijven.

Vragen

Heeft u naar aanleiding van deze pagina nog vragen, neem dan contact met onze helpddesk op