Brasschaatstraat , Breda
088-6464725 verkoop / 0900-6464725 ondersteuning

Affiliate

Affiliate Boekhoudprogramma en/of Factuurprogramma

Minipak beschikt over een groot landelijk netwerk van administratiekantoren en accountants die samen met Minipak Software ervoor zorgen dat onze klanten professioneel met onze programma’s kunnen werken. 

Wij kunnen onze klanten op deze manier meer dan alleen een boekhoudprogramma of factuurprogramma bieden. We vinden het belangrijk dat administratiekantoren en accountants werken met Minipak Software, zodat ze aan kunnen geven wat het programma nog gemakkelijker zou laten werken en wat verdere wensen zijn. Omdat we een flexibel bedrijf zijn, kunnen we de goede ideeën vaak snel vertalen in aanpassingen van het programma. We zorgen er ook voor dat u de beschikking heeft over de meest recente versie van onze programma(‘s) en dat u extra informatie krijgt over de gemakkelijkste werking hiervan.

Op onze website staat een Googlemaps kaart met daarop het landelijk netwerk van onze administratiekantoren met een uw gegevens, zodat onze klanten gemakkelijk contact op kunnen nemen met een administratiekantoor in hun omgeving. 

Wij stellen het zeer op prijs als u op uw website een link zet om de demoversie van de Minipak programma’s te downloaden. 

Onderstaand kunt u aangeven of u wederverkoper van het boekhoudprogramma of factuurprogramma wilt worden en op welke manier.

gratis minipak online

Affiliate Boekhoudprogramma en Factuurprogramma

Affiliate

U koopt Minipak Boekhouding of Factuur voor uw klant, waarbij u korting krijgt.

Instructeur

Klanten van Minipak kunnen u vragen voor het inrichten of de werking van Minipak Boekhouding / Minipak Factuur aan huis. U kunt hiervoor € 65,00 / uur vragen exclusief BTW, exclusief reiskosten. Voor een standaard inrichting rekenen we 2 á 3 uur.

Administratiekantoor

Indien onze klanten die met Minipak werken, een administratiekantoor zoeken om hun administratie verder te voeren, verwijzen we deze klanten naar u door.