affiliate administratiekantoor

Affiliate Minipak Boekhouding/ Factuur

Minipak beschikt over een groot landelijk netwerk van boekhouders, administratiekantoren en accountants die samen met Minipak Software ervoor zorgen dat onze klanten professioneel met onze programma’s kunnen werken. Wij kunnen onze klanten op deze manier meer dan alleen een boekhoudprogramma of factuurprogramma bieden. Wilt u als boekhouder, administratiekantoor of accountant, affiliate Minipak Software verkopen, vul dan het formulier onder aan deze pagina in.

We vinden het belangrijk dat u als boekhouder, administratiekantoor of accountants werkt met Minipak Software, zodat we van u kunnen horen wat het programma nog gemakkelijker zou kunnen laten werken en wat verdere wensen zijn.

Omdat we een flexibel bedrijf zijn, kunnen we de goede ideeën vaak snel vertalen in aanpassingen van het programma. We zorgen er ook voor dat u de beschikking hebt over de meest recente versie van onze programma(‘s) en dat u extra informatie krijgt over de gemakkelijkste werking hiervan.

Op onze website staat een Googlemaps kaart met daarop het landelijk netwerk van onze administratiekantoren met eventueel ook uw bedrijfsgegevens, zodat onze klanten gemakkelijk contact op kunnen nemen met een administratiekantoor in hun omgeving. 

Wij stellen het zeer op prijs als u op uw website een link zet om de demoversie van de Minipak programma’s te downloaden. 

Onderstaand kunt u  aangeven of u wederverkoper van het boekhoudprogramma of factuurprogramma wilt worden en op welke manier u wilt bijdragen aan de samenwerking.

Affiliate Boekhoudprogramma en Factuurprogramma

boekhouden

Gemakkelijk belastingaangifte doen

tecknow

Met onze partner Tecknow doet u gemakkelijk en betaalbaar Omzetbelastingaangifte, Inkomstenbelasting,  Vennootschapsbelasting en meer voor al uw klanten.