Brasschaatstraat , Breda
088-6464725 verkoop / 0900-6464725 ondersteuning

Affiliate

Affiliate Boekhoudprogramma en/of Factuurprogramma

Minipak beschikt over een groot landelijk netwerk van boekhouders, administratiekantoren en accountants die samen met Minipak Software ervoor zorgen dat onze klanten professioneel met onze programma’s kunnen werken. Wij kunnen onze klanten op deze manier meer dan alleen een boekhoudprogramma of factuurprogramma bieden. Wil je als boekhouder, administratiekantoor of accountant aansluiten bij ons netwerk, vul dan het formulier onder aan deze pagina in

We vinden het belangrijk dat je als boekhouder, administratiekantoor of accountants werkt met Minipak Software, zodat jullie aan kunnen geven wat het programma nog gemakkelijker zou kunnen laten werken en wat verdere wensen zijn. Omdat we een flexibel bedrijf zijn, kunnen we de goede ideeën vaak snel vertalen in aanpassingen van het programma. We zorgen er ook voor dat je de beschikking hebt over de meest recente versie van onze programma(‘s) en dat je extra informatie krijgt over de gemakkelijkste werking hiervan.

Op onze website staat een Googlemaps kaart met daarop het landelijk netwerk van onze administratiekantoren met jullie bedrijfsgegevens, zodat onze klanten gemakkelijk contact op kunnen nemen met een administratiekantoor in hun omgeving. 

Wij stellen het zeer op prijs als u op uw website een link zet om de demoversie van de Minipak programma’s te downloaden. 

Onderstaand kan je aangeven of je wederverkoper van het boekhoudprogramma of factuurprogramma wilt worden en op welke manier.

boekhouder

Affiliate Boekhoudprogramma en Factuurprogramma

Affiliate

Je koopt Minipak Boekhouding of Factuur voor je klant, waarbij je korting krijgt.

Instructeur

Klanten van Minipak kunnen je vragen voor het inrichten of de werking van Minipak Boekhouding / Minipak Factuur aan huis. Je kan hiervoor € 65,00 / uur vragen exclusief BTW, exclusief reiskosten. Voor een standaard inrichting rekenen we 2 á 3 uur.

Administratiekantoor

Indien onze klanten die met Minipak werken, een administratiekantoor zoeken om hun administratie verder te voeren, verwijzen we deze klanten naar je door.