Brasschaatstraat , Breda
088-6464725 verkoop / 0900-6464725 ondersteuning

Ondersteuning


Ondersteuning Minipak Boekhouding en Factuur


Abonnement Ondersteuning

debiteuren crediteuren

Wij bieden een jaarlijkse ondersteuning, waarbij je bij vragen en problemen kunt mailen en/of bellen met onze deskundige en vriendelijke helpdesk. Wij streven er naar alle aanvragen binnen een dagdeel te beantwoorden.


Persoonlijke begeleiding

persoonlijke begeleiding


Vind je het prettig om samen met iemand persoonlijk je boekhouding of factuurprogramma in te richten of door te lopen? Wil je bij een probleem iemand die persoonlijke met je meekijkt? Ook dat kan bij Minipak

Boekhoudcursus

cursus

Het is bij Minipak mogelijk een cursus werken met Minipak Boekhouding of Factuur online te volgen. We loggen dan in op je computer en behandelen doorgaans in 2 sessies van 1,5 uur de onderwerpen en vragen die je zelf niet helemaal duidelijk hebt. Ook is het mogeljk een korte cursus te downloaden , waarin je stap voor stap leert hoe je gemakkelijk kan boekhouden met Minipak . Ook als je al vaker met een boekhoudprogramma hebt gewerkt geeft het inzicht over hoe en wat met Minipak.

Administratiekantoor

betaversie

Minipak Software heeft een landelijk netwerk van administratiekantoren, die met ons samenwerken. Er is altijd een administratiekantoor in jouw omgeving beschikbaar. Zij kunnen je helpen op je eigen locatie met boekhouden, btw-aangifte, IB-aangifte, inrichten van je boekhoudprogramma, jaarrapportage en meer.