Brasschaatstraat , Breda
088-6464725

Ondersteuning

Ondersteuning

Hoe kunnen we je helpen alles uit je boekhoudprogramma of factuurprogramma te halen.


Ondersteuning Minipak Boekhouding en Factuur

Abonnement Ondersteuning

Wij bieden een jaarlijkse ondersteuning, waarbij je bij vragen en problemen kunt mailen en/of bellen met onze deskundige en vriendelijke helpdesk.

Persoonlijke begeleiding

persoonlijke begeleiding


Vind je het prettig om samen met iemand persoonlijk je boekhouding of factuurprogramma in te richten of door te lopen? Ook dat kan bij Minipak

Boekhoudcursus

boekhoudcursus

Met deze korte cursus leer je stap voor stap hoe je gemakkelijk kan boekhouden met Minipak . Ook als je al vaker met een boekhoudprogramma hebt gewerkt geeft het inzicht over hoe en wat met Minipak.

Administratiekantoor

betaversie

Minipak Software heeft een netwerk van administratiekantoren, die je kunnen helpen met boekhouden, btw-aangifte, IB-aangifte, inrichten van je boekhoudprogramma, jaarrapportage en meer.

Cursus boekhouden

Hoe u snel met Minipak cursus Boekhouden aan de slag kunt.

Minipak Software is een gebruiksvriendelijk programma. We willen graag dat u snel en gemakkelijk met ons boekhoudprogramma of factuurprogramma  aan de slag kunt. Het is handig om onze pakketten zo slim mogelijk in te stellen.  U kunt dan met zo min mogelijk moeite aan de slag.

We hebben diverse manieren om u te helpen met Minipak Boekhouding of Factuur aan de slag te gaan. 

Cursus lezen

Wij hebben een korte boekhoudcursus met daarin stap voor stap hoe u kunt boekhouden met Minipak Boekhouding. 

Ondersteuning

Cursus online

U kunt een afspraak maken via onze helpdesk 088-6464725. We kijken dan online mee in uw programma en lopen stap voor stap door wat u moet doen om Minipak Boekhouding zo uitgebreid mogelijk voor uw bedrijf te gebruiken. We plannen meestal 2 sessies van 1-1,5 uur met een week tussenpauze,  Kosten zijn € 65,00 / uur excl. BTW

Het is mogelijk om bij Minipak jaarlijkse ondersteuning te nemen zodat u met uw vragen telefonisch of per mail bij ons terecht kunt. Onze helpdesk is alle werkdagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur m.u.v. nationale feestdagen.

ondersteuning aanvragen
Administratiekantoor

Minipak Software heeft een landelijk netwerk van administratiekantoren die met ons samenwerken.Er is altijd een administratiekantoor in uw omgeving die u kan helpen met het inrichten en instructie op uw locatie  van uw programma.