Wilt u ondersteuning bij Minipak boekhouden en factureren?


Persoonlijke begeleiding

persoonlijke begeleiding


Vindt u het prettig om samen met iemand persoonlijk de boekhouding of het factuurprogramma in te richten of door te lopen? Wilt u bij een probleem met het boekhouden of factureren iemand die persoonlijke met u meekijkt? Ook dat kan bij Minipak. We kijken mee in uw computer met Anydesk en kunnen zo snel al uw vragen beantwoorden
Een andere mogelijkheid is dat een administratiekantoor in uw omgeving u bezoekt en samen op uw locatie kijkt waar u graag ondersteuning in zou willen ontvangen.

Cursus boekhouden / factureren

boekhouden

Het is bij Minipak mogelijk een cursus Minipak Boekhouding of Minipak Factuur online te volgen. We loggen dan in op uw computer en behandelen doorgaans in 3 sessies van 1 uur stap voor stap, de onderwerpen die logisch zijn voor uw bedrijf of vereniging. Daarnaast is er alle ruimte voor vragen die voor u niet helemaal duidelijk zijn. In het factuurprogramma kunnen we ook helpen met de opzet van verschillende formulieren zoals, factuur, offerte en orderbevestiging en meer. We zorgen ook dat alle vinkjes correct staan om de orderadministratie grotendeels automatisch te laten verlopen.

Administratiekantoor

betaversie

Minipak Software heeft een landelijk netwerk van administratiekantoren, die met ons samenwerken. Er is altijd een administratiekantoor in uw omgeving beschikbaar. Zij kunnen u helpen op uw eigen locatie met boekhouden, btw-aangifte, IB-aangifte, inrichten van je boekhoudprogramma, jaarrapportage en meer.
Wij helpen u graag een adminstratiekantoor in uw eigen omgeving vinden.