5 redenen waarom u nu moet kiezen voor Minipak Boekhoudprogramma offline of factuurprogramma offline

5 redenen waarom u nu moet kiezen voor Minipak Boekhoudprogramma offline of factuurprogramma offline

boekhoudprogramma offline

Wilt u VEILIG boekhouden en/of voordelig, snel, gemakkelijk en flexibel factureren? Probeer dan Minipak Boekhoudprogramma offline en/of ons Factuurprogramma , het slimme antwoord op online boekhouden.

De 5 voordelen van Minipak boekhoudprogramma offline en Factuur

1. Boekhoudprogramma offline / offline factuurprogramma

Minipak Boekhouding of Factuur worden geïnstalleerd op uw eigen computer en worden door uw virusprogramma beschermd. Dat is wat je noemt een groen boekhoudprogramma. Alleen uw eigen computer heeft stroom nodig, i.p.v. een heel datacenter. Bij een online programma zitten uw programma’s in de cloud en zijn via een website bereikbaar. Dit is gevoeliger voor hackers. Minipak Software programma’s kunnen zelfs draaien op een computer zonder internet. Hoe veilig is dat.

2. Boekhoudprogramma eenmalige aanschaf, geen maandelijkse kosten

U betaalt eenmalig een bedrag vanaf € 159,00 excl. BTW, en geen maandelijkse kosten. Het programma blijft dan voor altijd in uw bezit. Op deze manier heeft u al snel de kosten van Minipak Boekhouding en/of Minipak Factuur eruit. Het programma blijft natuurlijk wel altijd up to date.

3. Snel uw boekhouding doen en factureren

   

   • Uw webpagina hoeft niet iedere keer geladen te worden, hierdoor werkt Minipak Software razendsnel op uw computer of laptop.

    

    • In het boekhoudprogramma hoeft u geen debiteuren- of crediteurenstamgegevens in te geven.

     

     • De verkopen, inkopen, kas en bank worden per boeking in 1 regel geboekt

     • Banken kunnen automatisch worden gecodeerd en geïmporteerd.

      

      • In het factuurprogramma kunt u met ingave van 1 offerte/order alles automatisch uit de computer laten rollen; facturen per groep, periodieke facturen, bestelorders verzenden, inkooporders boeken, orderbevestingen en pakbonnen maken en factureren.

     4. Gemakkelijk boekhoudprogramma / factuurprogramma

     Uitgangspunt voor het schrijven van het eerste boekhoudprogramma was het maken van een zo eenvoudig mogelijk boekhoudprogramma, zodat diegenen, die simpel en snel aan de slag willen, een alternatief hebben voor de grote en complexe boekhoudprogramma’s waarmee van alles mogelijk is, maar waarin door de bomen het bos niet meer te zien is.

     Minipak Boekhouding en Factuur zijn in de ontwikkeling uitermate compleet geworden maar tegelijkertijd overzichtelijk en makkelijk, zodat het overzicht blijft.

     In eerste oogopslag ziet u de voor de hand liggende mogelijkheden,. Via een context-menu zijn allerlei uitgebreidere mogelijkheden beschikbaar.

     5. Flexibele mogelijkheden

     U kunt gemakkelijk gegevens uit andere programma’s importeren, denk aan bankbestanden, Paypall- en Mollie-bestanden, journaalposten, facturen uit andere (factuur) pakketten of webshops. Ook kunt u eenvoudig gegevens vanuit Minipak exporteren, auditbestanden voor de belastingdienst of accountant, jaarrekeningen kunnen worden geupload. Alle lijsten zoals Verlies- en winst en Balans kunnen als excel, pdf of wordbestand worden aangemaakt.

     Een backup van het programma kan eenvoudig naar een andere gebruiker gestuurd worden.

     Omdat we een flexibel bedrijf zijn kunnen we vaak tips van klanten die voordeel bieden voor al onze klanten snel toepassen in onze programma’s. Wij hebben korte lijntjes en vinden het belangrijk dat we updates maken waar klanten echt iets aan hebben,

     2 reacties

     1. Gooitzen Veenstra schreef:

      Ik ben onder de indruk van jullie denkwijze
      Ik heb snelstart maar als ik jullie zo bekijk kan ik met jullie verder zo als ik het in mijn hoofd heb
      Vriendelijke groet Gooitzen Veenstra

      • Minipak schreef:

       Hallo Gooitzen,
       Je kan altijd parallel aan Snelstart een maand gratis Minipak proberen.
       Dan kan je zelf bekijken welk programma het beste werkt voor je.

       Fijne dag verder,
       Nicole van der Westen, Minipak Software

     Geef een reactie

     Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *