Brasschaatstraat , Breda
088-6464725 verkoop / 0900-6464725 ondersteuning

5 redenen waarom je moet kiezen voor Minipak Boekhoudprogramma of factuurprogramma offline.

5 redenen waarom je moet kiezen voor Minipak Boekhoudprogramma of factuurprogramma offline.

boekhoudprogramma offline

Wil je VEILIG boekhouden, voordelig, snel, gemakkelijk en flexibel factureren? Probeer dan Minipak Boekhoudprogramma offline of ons Factuurprogramma offline, het slimme antwoord op online boekhouden.

De 5 voordelen van Minipak Boekhouding en Factuur

1. Boekhoudprogramma offline

Minipak Boekhouding of Factuur wordt geïnstalleerd op uw eigen computeren wordt door uw virusprogramma beschermd. Bij een online programma zitten uw programma’s in de cloud en zijn via een website bereikbaar. Dit is gevoelig voor hackers. Minipak Software kan zelfs draaien op een computer zonder internet hoe veilig is dat.

2. Geen maandelijkse kosten

U betaalt eenmalig een bedrag vanaf € 159,00 excl. BTW, en geen maandelijkse kosten. Het programma blijft dan voor altijd in uw bezit. Op deze manier heeft u al snel de kosten van Minipak Boekhouding en/of Minipak Factuur eruit. Het programma blijft natuurlijk wel altijd up to date.

3. Snel uw boekhouding doen en factureren

Uw webpagina hoeft niet iedere keer geladen te worden, hierdoor werkt Minipak Software razendsnel op uw computer of laptop.

In het boekhoudprogramma hoeft u geen debiteuren- of crediteurenstamgegevens in te geven. De verkopen, inkopen, kas en bank worden per boeking in 1 regel geboekt, banken automatisch geïmporteerd en gecodeerd.

In het factuurprogramma kunt u met ingave van 1 offerte/order alles automatisch uit de computer laten rollen; facturen per groep, periodieke facturen, bestelorders verzenden, inkooporders boeken, orderbevestingen en pakbonnen maken en factureren.

4. Gemakkelijk boekhoudprogramma en factuurprogramma

Uitgangspunt voor het schrijven van het eerste boekhoudprogramma was het maken van een zo eenvoudig mogelijk boekhoudprogramma, zodat diegenen, die simpel en snel aan de slag willen, een alternatief hebben voor de grote en complexe boekhoudprogramma’s waarmee van alles mogelijk is, maar waarin door de bomen het bos niet meer te zien is.
Minipak Boekhouding en Factuur zijn in de ontwikkeling uitermate compleet geworden maar tegelijkertijd overzichtelijk en makkelijk, zodat het overzicht blijft.

In eerste oogopslag ziet u de voor de hand liggende mogelijkheden,. Via een context-menu zijn allerlei uitgebreidere mogelijkheden beschikbaar.

U kunt uw boekhoudprogramma offline gebruiken, zelfs als u geen internet tot uw beschikking heeft.

5. Flexibele mogelijkheden

U kunt gemakkelijk gegevens uit andere programma’s importeren, denk aan bankbestanden, Paypall- en Mollie-bestanden, journaalposten, facturen uit andere (factuur) pakketten. Ook kunt u eenvoudig gegevens vanuit Minipak exporteren, auditbestanden voor de belastingdienst of accountant, jaarrekeningen kunnen worden geupload. Alle lijsten zoals Verlies- en winst en Balans kunnen als excel, pdf of wordbestand worden aangemaakt.

Een backup van het programma kan eenvoudig naar een andere gebruiker gestuurd worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.