met Minipak Boekhouding en Factuur wordt boekhouden leuker

Demo aanvragen

Wij maken boekhouden leuker


Gratis Boekhoudprogramma / Factuurprogramma 30 dagen proberen

Gratis boekhoudprogramma of factuurprogramma van Minipak 30 dagen proberen? Hoe doe ik dat?

Wij vinden het belangrijk dat u voordat u het programma koopt, kunt kijken of een boekhoudprogramma of factuurprogramma bij u past.

Wij hopen u met het gratis boekhoudprogramma / factuurprogramma 30 dagen de gelegenheid te bieden, zelf de mogelijkheden op uw gemak te bekijken.

Er is in de programma’s vaak meer mogelijk dan u op het eerste moment ziet. Op ieder venster van onze programma’s staan extra mogelijkheden aangegeven onder de groene pijl of de rechtermuistoets. De demoprogramma’s zijn volledig functionele versies. Bekijk alle mogelijkheden, lees in het blauw-witte vraagteken op iedere pagina de help over het desbetreffende onderwerp.  Mocht u mogelijkheden missen of b.v. bestand willen importeren, informeer dan altijd even bij onze helpdesk. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt. 

 

Het gratis boekhoudprogramma / factuurprogramma wordt geleverd met een voorbeeld-administratie. We kunnen ons voorstellen dat u liever met uw eigen gegevens aan de slag gaat. In onderhoud, bestanden leegmaken, haalt u de voorbeeldgegevens weg en kunt u met uw eigen boekhouding of facturering aan de slag. De probeerversie stopt automatisch. Mocht u besluiten het pakket aan te schaffen, kunt u verder waar u gebleven bent. Het enige wat verandert is de naam boven het programma.

U kunt onderstaand formulier invullen. Hierna ontvangt  u een mail retour waarmee u ons boekhoudprogramma / factuurprogramma kunt downloaden. U kunt dan het programma 30 dagen proberen

 
Loopt u tijdens het proberen tegen vragen aan, neem dan contact op met onze helpdesk. Wij helpen u graag op weg. 088-6464725 kies 1. voor verkoop.
 
boekhoudprogramma offline

                                                     Minipak heeft ervoor gekozen om de programma’s offline aan te bieden om de volgende redenen:

1. Veilig, uw programma kan niet gemakkelijk gehackt worden.

Het programma staat op uw eigen computer en wordt door uw virusprogramma beschermd. Veel boekhoud toepassingen staan in de cloud, waardoor u afhankelijk bent van de leverancier of de veiligheid gegarandeerd wordt. Wordt de leverancier gehackt, dan liggen uw gegevens op straat. Dat is vooral met dit soort gegevens niet wenselijk.

2. Voordelig

U betaalt eenmalig een bedrag van€ 229,00 excl. BTW. U koopt het programma en u betaalt geen abonnement. Wel kunt u vrijblijvend kiezen om jaarlijks ondersteuning te kopen zodat u ons altijd kunt bellen en mailen bij vragen.

3. Snel
  • Uw webpagina hoeft niet iedere keer geladen te worden, zodat u snel uw boekhouding of facturering kunt ingeven.
  • We hebben in ons boekhoudprogramma een unieke manier om facturen te boeken. Het is niet nodig om debiteuren of crediteuren in te geven.
  • Als u het boekhoudprogramma goed instelt kunt u bij het importeren van de bank, het programma de bank grotendeels  automatisch laten coderen. 
  • In het factuurprogramma kunt u met het ingeven van de order/ offerte de rest van de orderadministratie er automatisch laten uitrollen.
4. Gemakkelijk
  • U kunt uw programma’s ook gebruiken als u geen internet tot uw beschikking heeft.
  • Minipak programma’s zijn klein, u kunt ze zo in uw eigen cloud(zoals b.v. Google Drive) installeren, gratis online boekhouden/ factureren dus.
  • In het boekhoudprogramma kunt u gemakkelijk de inkoop- en verkoopfacturen importeren uit het factuurprogramma. Na het boeken van de bank worden ook de betalingen doorgezet naar het factuurprogramma, zodat u correcte gegevens bij de hand hebt bij b.v herinneringen en aanmaningen maken.
5. Flexibel
U kunt gemakkelijk gegevens uit andere programma’s importeren, zoals andere boekhoudprogramma’s en factuurprogramma’s en b.v. webshops en gegevens vanuit Minipak exporteren in diverse formaten.
We houden direct contact met onze klanten om te kijken wat wenselijk is in onze ontwikkelingen en kunnen bij goede tips deze vaak snel implementeren in onze programma’s  
 
6. Milieuvriendelijk
Om te werken met onze programma’s hoeven in principe geen dataservers te worden gebruikt, alleen de stroom van uw eigen computerzoals b.v.