Gratis Minipak Boekhouding / Minipak Factuurprogramma downloaden

Gratis Minipak Boekhouding/Factuur 30 dagen vrijblijvend proberen, hoe doe ik dat?

Heel eenvoudig, vul onderstaand formulier in.

Hierna ontvangt  u een mail retour. Hiermee kunt u Minipak Factuur  of Minipak Boekhouding gratis downloaden. U kunt dan deze dan 30 dagen gratis proberen.

Wij vinden het belangrijk dat u voordat u een programma koopt, kunt kijken of dit bij uw administratie past.

Wij hopen u 30 dagen de kans te geven de uitgebreide mogelijkheden op uw gemak te bekijken.

 De probeerversie stopt na 30 dagen vanzelf !

Informatie gratis demo programma's

De demoprogramma’s zijn volledig functionele versies.

Er is in de programma’s vaak meer mogelijk dan u op het eerste moment ziet.

De demoprogramma’s zijn volledig functionele versies. 

Op ieder venster van onze programma’s staan extra mogelijkheden aangegeven onder de groene pijl of de rechtermuistoets. 

Bekijk alle mogelijkheden, lees in het blauw-witte vraagteken op iedere pagina de help over het desbetreffende onderwerp.  Mocht u mogelijkheden missen of b.v. een bestand willen importeren, informeer dan altijd even bij onze helpdesk. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt. 

Het gratis boekhoudprogramma downloaden (* en/of factuurprogramma) wordt geleverd met een voorbeeld-administratie. We kunnen ons voorstellen dat u liever met uw eigen gegevens aan de slag gaat. In onderhoud, bestanden leegmaken, haalt u de voorbeeldgegevens weg en kunt u met uw eigen boekhouding of facturering aan de slag. De probeerversie stopt automatisch. Mocht u besluiten het pakket aan te schaffen, kunt u verder waar u gebleven bent. Het enige wat verandert is de naam boven het programma.

 
Loopt u tijdens het proberen tegen vragen aan, neem dan contact op met onze helpdesk. Wij helpen u graag op weg. 088-6464725 kies 1. voor verkoop.
 
boekhoudprogramma offline

Waarom een offline programma gebruiken?

                                                  

1. Veilig, uw programma kan niet gemakkelijk gehackt worden.

Het programma staat op uw eigen computer en wordt door uw virusprogramma beschermd. Veel boekhoudtoepassingen staan in de cloud, waardoor u afhankelijk bent van de leverancier of de veiligheid gegarandeerd wordt. Wordt de leverancier gehackt, dan liggen uw gegevens op straat. Dat is vooral met dit soort gegevens niet wenselijk.

2. Voordelig

U betaalt eenmalig een bedrag van€ 229,00 excl. BTW. U koopt het programma en u betaalt geen abonnement. Wel kunt u vrijblijvend kiezen om jaarlijks ondersteuning te kopen zodat u ons altijd kunt bellen en mailen bij vragen.

3. Snel
  • Uw webpagina hoeft niet iedere keer geladen te worden, zodat u snel uw boekhouding of facturering kunt ingeven.
  • We hebben in ons boekhoudprogramma een unieke manier om facturen te boeken. Het is niet nodig om debiteuren of crediteuren in te geven. Die haalt het programma zelf uit de omschrijving.
  • Als u het boekhoudprogramma goed instelt kunt u bij het importeren van de bank, het programma de bank grotendeels  automatisch laten coderen. 
  • In het factuurprogramma kunt u met het ingeven van de order/ offerte de rest van de orderadministratie er automatisch laten uitrollen.
4. Gemakkelijk
  • U kunt uw programma’s ook gebruiken als u geen internet tot uw beschikking heeft.
  • Minipak programma’s zijn klein, u kunt ze zo in uw eigen cloud(zoals b.v. Google Drive) installeren, gratis online boekhouden/ factureren dus.
  • In het boekhoudprogramma kunt u gemakkelijk de inkoop- en verkoopfacturen importeren uit het factuurprogramma. Na het boeken van de bank worden ook de betalingen doorgezet naar het factuurprogramma, zodat u correcte gegevens bij de hand hebt bij b.v herinneringen en aanmaningen maken.
5. Flexibel
U kunt gemakkelijk gegevens uit andere programma’s importeren, zoals uit andere boekhoudprogramma’s,  factuurprogramma’s en webshops.
U kunt ook gemakkelijk gegevens  vanuit Minipak exporteren in diverse formaten zoals PDF, RTF, CSV, UBL enz.
We houden direct contact met onze klanten om te kijken wat wenselijk is in onze ontwikkelingen en kunnen bij goede tips deze vaak snel implementeren in onze programma’s  
 
6. Milieuvriendelijk
Minipak wordt lokaal geïnstalleerd. Om te werken met onze programma’s hoeven in principe geen dataservers te draaien, alleen de stroom die gebruikt met uw eigen computer.