Brasschaatstraat , Breda
088-6464725 verkoop / 0900-6464725 ondersteuning

Wat is het beste boekhoudprogramma voor een ZZP’er?

Wat is het beste boekhoudprogramma voor een ZZP’er?

boekhoudprogramma ZZP

Boekhoudprogramma ZZP: met Minipak heeft u de perfecte oplossing

Bent u op zoek naar het geschikt boekhoudprogramma voor ZZP’ers of freelancers? Minipak biedt u het beste boekhoudprogramma zzp’ers, eenmanszaken, freelancers, en het MKB. Vele ondernemers gingen u al naar volle tevredenheid voor. Met het boekhoudprogramma van Minipak kunt u gemakkelijk zelf uw financiële administratie verzorgen. U heeft geen boekhoudkennis nodig om uw eigen administratie bij te houden. Vanzelfsprekend met de ondersteuning van de professionele en vriendelijke Minipak helpdesk.

EEN BOEKHOUDPROGRAMMA WAARMEE BOEKHOUDEN LEUK WORDT

Minipak biedt u dé manier om uw boekhouding supersnel en overzichterlijk bij te houden. Ons boekhoudpakket bestaat uit dagboeken, grootboeken, winst- en verliesrekeningen, openstaande posten overzichten, balansoverzichten én de BTW-administratie. Tot zover niet verschillend van veel andere boekhoudprogramma’s. Wat ons programma leuk en anders maakt is dat er geen debiteuren of crediteuren ingegeven hoeven te worden. Met 1 regel boekt u uw inkoop- of verkoopfactuur in. Ook is Minipak Boekhouding erg flexibel, foutje gemaakt, gelijk corrigeren en door…

Wanneer u niet BTW-plichtig bent, zoals bijvoorbeeld bij de kleine ondernemersregeling, kan de BTW-administratie eenvoudig worden uitgeschakeld. Klik hier voor een gedetailleerd overzicht van alle mogelijkheden van het boekhoudprogramma.

INKOOP, VERKOOP EN ADMINISTRATIE VOOR ZZP

Met Minipak Boekhouding kunt u eenvoudig verkoopfacturen en inkoopfacturen boeken. Achter deze boekingen hangt u de pdf. Ook is het mogelijk om met ons factuurprogramma snel en eenvoudig facturen op te stellen en deze als PDF via de mail te verzenden. U kunt deze facturen gemakkelijk inlezen in ons boekhoudprogramma. De bank kan tijdens het importeren automatisch gecodeerd worden. U boekt uw betalingen in een handomdraai. Op deze manier kunt u uw administratie bijhouden zonder dat u hier veel tijd aan kwijt bent. Het boekhoudprogramma werkt naadloos samen met Minipak Factuur.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN VAN HET MINIPAK BOEKHOUDPROGRAMMA ZZP?

De beste manier om het gemak van de Minipak programma’s te ervaren is door deze zelf te gebruiken. Daarom kunt u onze programma’s gratis 30 dagen proberen. Download onze demoversie en ga zelf aan de slag. Is niet alles duidelijk, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Boekhoudprogramma aanschaffen

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *