Brasschaatstraat , Breda
088-6464725 verkoop / 0900-6464725 ondersteuning

Wat is het beste boekhoudprogramma voor ZZP-ers

Wat is het beste boekhoudprogramma voor ZZP-ers

Boekhoudprogramma ZZP: met Minipak heeft u de perfecte oplossing!

Bent u op zoek naar het geschikt boekhoudprogramma voor ZZP’ers of freelancers? Minipak biedt u het beste boekhoudprogramma ZZP, eenmanszaken, freelancers, en MKB.

Meer dan 10.000 ondernemers gingen u al naar volle tevredenheid voor.

Met het boekhoudprogramma van Minipak kunt u gemakkelijk zelf uw financiële administratie verzorgen. U heeft geen boekhoudkennis nodig om uw administratie bij te houden. Mocht deze materie nieuw voor u zijn, dan kunt u ook gebruik maken van onze handige cursus. Vanzelfsprekend kunt u ook gebruik maken van de ondersteuning van de professionele en vriendelijke Minipak helpdesk.

Een boekhoudprogramma waarmee boekhouden leuk wordt

Ons boekhoudpakket bestaat uit dagboeken, grootboeken, winst- en verliesrekeningen, openstaande posten-overzichten, balansoverzichten én de BTW-administratie. Tot zover niet verschillend van veel andere boekhoudprogramma’s. Wat ons programma leuk en anders maakt is dat er geen debiteuren of crediteuren ingegeven hoeven te worden.

Met 1 regel boekt u uw inkoop- of verkoopfactuur in. Ook is Minipak Boekhouding erg flexibel, foutje gemaakt, gelijk corrigeren en door… Klik hier voor een gedetailleerd overzicht van alle mogelijkheden van het boekhoudprogramma.

BTW aangifte

Met Minipak Boekhouding en ook met Minipak Factuur kunt u zelf gemakkelijke de BTW aangifte doen. Wanneer u niet BTW-plichtig bent, zoals bijvoorbeeld bij de kleine ondernemersregeling kan de BTW-administratie eenvoudig worden uitgeschakeld. 

Inkopen en verkopen boeken.

Met Minipak Boekhouding kunt u eenvoudig verkoopfacturen en inkoopfacturen boeken of inlezen uit Minipak Factuur. Achter deze boekingen hangt u de originele factuur als pdf.De bank kan tijdens het importeren automatisch gecodeerd worden. U boekt uw betalingen in een handomdraai. Op deze manier kunt u uw administratie bijhouden zonder dat u hier veel tijd aan kwijt bent. Het boekhoudprogramma werkt naadloos samen met Minipak Factuur.

Facturen maken met Minipak Factuur

Het is handig om met ons factuurprogramma snel en eenvoudig facturen op te stellen en deze als PDF via de mail te verzenden. In Minipak Factuur maakt u de opmaak van uw factuur zelf naar eigen wens of gebruikt u een bestaande PDF als achtergrond. Als u een offerte/order ingeeft, kunt u zelf allerlei formulieren verzenden zoals offerte, orderbevestiging, pakbon, factuur. Het is daarnaast mogelijk dat u een bestelbon laat maken door Minipak Factuur die naar de leverancier kan worden verzonden. Deze kan automatisch als inkoopfactuur geboekt worden. In onze laatste versie van Minipak Factuur zit een handige urenregistratie, waarmee u in een handomdraai uw uren van een door u vast te stellen periode op een factuur zet.

Benieuwd naar de mogelijkheden van het Minipak Boekhoudprogramma ZZP?

De beste manier om het gemak van de Minipak programma’s te ervaren is door deze zelf te gebruiken. Daarom kunt u onze programma’s gratis 30 dagen proberen. Download onze demoversie en ga zelf aan de slag. Na 30 dagen stopt de demoversie vanzelf. Als u het programma aanschaft kunt u na ingeven van de licentiecode verder waar u gebleven was.

Ondersteuning

Mocht er tijdens het uitproberen iets onduidelijk zijn, of heeft u wensen die u niet gelijk in het boekhoudprogramma of factuurprogramma kunt vinden, dan helpen we u graag. We hebben een uiterst bekwame, en vooral klantvriendelijk helpdesk, die iedere werkdag van 10.00-17.00 uur geopend is en waar u vragen/problemen bijna altijd binnen een dagdeel opgelost worden. Voor blijvende ondersteuning kunt u gebruik maken van onze jaarlijkse ondersteuning waarmee u met alle verder voorkomende vragen bij ons terecht kan.

Administratiekantoor

Mocht u graag hulp hebben bij het inrichten van het boekhoudprogramma aan huis of wilt u graag gebruik maken van een adminstratiekantoor die werkt met Minipak Boekhouding, dan kunt u kijken op ons administratiekantoor netwerk. Hier vind u een adminstratiekantoor in uw buurt.

Boekhoudprogramma ZZP

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.