Kies voor het beste boekhoudprogramma ZZP!

boekhoudprogrramma zzp

Heeft u als ZZP-er ook zo’n hekel om uw boekhouding bij te houden?

Wie herkent dit niet? U heeft als ZZP-er eigenlijk nooit tijd voor uw boekhouding, u moet uw werk doen, u moet nog naar klanten, u moet nog offertes uitwerken, er is altijd wel iets wat harder nodig is dan uw administratie.

Dit heeft op termijn vaak nare gevolgen :
– u weet niet hoeveel BTW u nog moet betalen
– u heeft geen flauw idee wat u overhoudt als alle kosten van uw uurtarief af zijn.

– u weet dus ook niet wat een relevant uurtarief is, wat u aan uw opdrachtgever moet vragen.
– u moet altijd op het laatste moment alle zeilen bijzetten om een BTW- of IB aangifte te doen

Boekhoudprogramma ZZP: met Minipak heeft u de perfecte oplossing!

Bent u op zoek naar het meest geschikte boekhoudprogramma voor ZZP’ers of freelancers? Minipak biedt u het beste boekhoudprogramma ZZP, eenmanszaken, freelancers, en MKB.

Meer dan 10.000 ondernemers gingen u al naar volle tevredenheid voor.

Een boekhoudprogramma waarmee boekhouden leuk wordt!

Wat ons programma leuk en anders maakt is dat er geen debiteuren of crediteuren ingegeven hoeven te worden.

Met 1 regel boekt u uw inkoop- of verkoopfactuur in

Minipak Boekhouding codeert zelf grotendeels uw bank en kan uw inkoop- en verkoopfacturen en grootboekrekeningen vinden.

Op deze manier kunt u uw administratie bijhouden zonder dat u hier veel tijd aan kwijt bent. Het boekhoudprogramma werkt naadloos samen met Minipak Factuur.

Ook is Minipak Boekhouding erg flexibel, foutje gemaakt, gelijk corrigeren en door… En op ieder pagina staat duidelijk uitgelegd wat de bedoeling is van dat onderwerp.

Bekijk ook ons gedetailleerd overzicht van alle mogelijkheden van Minipak Boekhouding

BTW aangifte

Met Minipak Boekhouding en ook met Minipak Factuur kunt u zelf gemakkelijke de BTW aangifte doen. Wanneer u niet BTW-plichtig bent, zoals bijvoorbeeld bij de kleine ondernemersregeling kan de BTW-administratie eenvoudig worden uitgeschakeld. 

Facturen maken met Minipak Factuur

Het is handig om met Minipak Factuur  snel en eenvoudig facturen te maken en deze als PDF via de mail te verzenden. In Minipak Factuur maakt u de opmaak van uw factuur zelf naar eigen wens of gebruikt u een bestaande PDF als achtergrond. Als u een offerte/order ingeeft, kunt u zelf allerlei formulieren verzenden zoals offerte, orderbevestiging, pakbon, factuur. Het is daarnaast mogelijk dat u een bestelbon laat maken door Minipak Factuur die naar de leverancier kan worden verzonden. Deze kan automatisch als inkoopfactuur geboekt worden. Deze inkoop-en verkoopfacturen kunnen eenvoudig in Minipak Boekhouding geïmporteerd worden.

In onze laatste versie van Minipak Factuur zit een handige urenregistratie, waarmee u in een handomdraai uw uren van een door u vast te stellen periode op een factuur zet.

Benieuwd naar de mogelijkheden van het Minipak Boekhoudprogramma ZZP?

De beste manier om het gemak van de Minipak programma’s te ervaren is door deze zelf te gebruiken. Daarom kunt u Minipak Boekhoudprogramma ZZP gratis 30 dagen proberen. Download onze demoversie en ga zelf aan de slag. Na 30 dagen stopt de demoversie vanzelf. Als u het boekhoudprogramma ZZP daarna koopt,  kunt u na ingeven van de licentiecode verder waar u gebleven was.

Heb je als ZZP er een boekhouder nodig?

Met het boekhoudprogramma van Minipak kunt u gemakkelijk zelf uw financiële administratie verzorgen. U heeft geen boekhoudkennis nodig om uw boekhouding bij te houden. We hebben een handige cursus opgesteld, waarbij we u stap voor stap door het proces leiden.

We bieden ook ondersteuning:

U kunt ons bellen op 0900-6464725(0,80 ct./min.) voor kleine vragen en onduidelijkheden.

U kunt jaarlijkse ondersteuning nemen, voor € 60,00 excl. BTW  kunt u een heel jaar met uw vragen en problemen bij ons terecht.

We kunnen ook een afspraak maken voor een persoonlijke ondersteuning. We kijken dan meestal 2 x 1.5 uur met u mee en zorgen dat alle vinkjes goed staan om alles zo geautomatiseerd en gemakkelijk mogelijk uit uw programma te laten rollen. Kosten hiervoor zijn € 65,00/ uur excl. BTW

Administratiekantoor

Mocht u graag hulp hebben bij het inrichten van het boekhoudprogramma aan huis of wilt u graag gebruik maken van een adminstratiekantoor die werkt met Minipak Boekhouding, dan kunt u kijken op onze pagina administratiekantoor. Hier vind u een overzicht van een  adminstratiekantoor in uw omgeving

Deel deze post

Meer berichten

offerte maken

Offerte maken

Minipak Factuur gratis proberen U wilt waarschijnlijk regelmatig een offerte maken. U kunt zo uw klant snel  informatie en prijzen

Lees meer
groen boekhoudprogramma

Groen Boekhoudprogramma

Wat is een groen boekhoudprogramma? Een groen boekhoudprogramma bestaat niet. Je administratie bijwerken kost altijd energie. Bij Minipak zijn de programma’s

Lees meer
Orderadministratie

Orderadministratie

Stroomlijn uw orderadministratie met slimme software De orderadministratie van een bedrijf is de orderstroom  binnen een organisatie. Van offerte /order

Lees meer

Margeregeling

De voordelen van de margeregeling voor de verkoop van gebruikte goederen: Een uitgebreid overzicht De wereld van de detailhandel is

Lees meer