Brasschaatstraat , Breda
088-6464725 verkoop / 0900-6464725 ondersteuning

BTW berekenen in boekhoudprogramma en factuurprogramma

BTW berekenen in boekhoudprogramma en factuurprogramma

btw-berekenen

BTW berekenen in Minipak Boekhouding en Factuur?

Het is in Minipak Boekhouding of Factuur erg eenvoudig om BTW te berekenen. Geef je administratie in in Minipak Boekhouding of boek je verkoopfacturen en inkoopfacturen in in Minipak Factuur. Vervolgens komt er een overzicht te voorschijn van de berekende BTW, die je zo kan overnemen in je BTW aangifte. Heel gemakkelijk!

Vraag de probeerversie aan

Wat verwacht de belastingdienst inzake de BTW berekenen

Om meer inzicht te krijgen in de BTW en wat de belastingdienst van je verwacht kan je hier alle informatie op een rijtje zien.

btw-berekenen
Photo by Mikhail Nilov on Pexels.com

Rubrieken van de BTW instellen

Wil je ook de rubrieken meenemen op je BTW aangifte, b.v. bij margeverkopen, verleggingsregelingen, intracommunautaire prestaties, kleine ondernemersregeling en meer, dan kan je de rubrieken van de BTW aangifte koppelen aan je grootboekrekeningen. Hierna kan je de BTW berekenen voor de diverse rubrieken. Meer informatie vind je in Minipak Boekhouding, afdrukken BTW overzicht, help.

BTW via Minipak Boekhouding verzenden

In het verleden was het mogelijk om via Minipak Boekhouding de BTW rechtstreeks naar de belastingdienst te verzenden. Vanaf het moment dat daar een prijzig document vereist werd door de belastingdienst is Minipak gestopt met deze service, omdat er geen vraag meer was naar deze dure oplossing.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *