Cursus boekhouden


Minipak software wil u graag nog meer van dienst zijn om alles uit de programma’s te halen wat erin zit. Daarom is er een cursus boekhouden ontwikkeld, gebaseerd op het gebruik van het Minipak Boekhoudprogramma. In deze cursus worden de principes van het (dubbel) boekhouden uitgelegd. Dat gebeurt aan de hand van voorbeelden uit het boekhoudprogramma.

De volgorde van de cursus is dezelfde als de volgorde welke moet worden aangehouden als u een administratie wilt gaan inrichten.

pdf-bestand ophalen Cursus boekhouden met Minipak (pdf)

Door op de bovenstaande regel te klikken kunt u de Minipak cursus bekijken, afdrukken of op uw PC bewaren. U kunt de cursus bewaren door op de Diskette-knop te drukken.

Om de cursus te kunnen bekijken en/of afdrukken heeft u een programma nodig om pdf-bestanden te kunnen openen. Als een dergelijk programma nog niet op uw PC is geïnstalleerd, kunt u een van de volgende programma's gratis downloaden:
Foxit Reader
Acrobat Reader

Zie ook de PDF-helptekst-bestanden

BEGINNENDE ONDERNEMERS


Starters in het zuiden van het land kunnen een cursus Boekhouden en/of Factureren met Minipak volgen in de omgeving van Breda. De cursus wordt in 4 delen gegeven door Be Best te Breda. Dit bedrijf kan ook voor online-begeleiding zorgen.

Minipak software | Tel. 088 64 64 725 | info@minipak.nl Betalingswijze
Facebook LinkedIn