Cursus boekhouden


Minipak software wil u graag nog meer van dienst zijn om alles uit de programma’s te halen wat erin zit. Daarom is er een cursus boekhouden ontwikkeld, gebaseerd op het gebruik van het Minipak Boekhoudprogramma. In deze cursus worden de principes van het (dubbel) boekhouden uitgelegd. Dat gebeurt aan de hand van voorbeelden uit het boekhoudprogramma.

De volgorde van de cursus is dezelfde als de volgorde welke moet worden aangehouden als u een administratie wilt gaan inrichten.

pdf-bestand ophalen Cursus boekhouden met Minipak (pdf)

Door op de bovenstaande regel te klikken kunt u de Minipak cursus bekijken, afdrukken of op uw PC bewaren. U kunt de cursus bewaren door op de Diskette-knop te drukken.

Om de cursus te kunnen bekijken en/of afdrukken heeft u een programma nodig om pdf-bestanden te kunnen openen. Als een dergelijk programma nog niet op uw PC is geïnstalleerd, kunt u een van de volgende programma's gratis downloaden:
Foxit Reader
Acrobat Reader

Zie ook de PDF-helptekst-bestanden

BEGINNENDE ONDERNEMERS

Voor startende zelfstandigen zonder administratieve ervaring is er een cursus waarin wordt uitgelegd wat nodig is om een goede administratie bij te houden. Bij deze cursus wordt gebruik gemaakt van Minipak boekhouding.
De cursussen worden door heel Nederland gegeven. Er kan gekozen worden voor een cursus in drie dagdelen of een cursus van één dag. Zie voor meer informatie de website van het cursus-bedrijf Adminiles.

Minipak software | Tel. 088 64 64 725 | info@minipak.nl