Brasschaatstraat , Breda
088-6464725 verkoop / 0900-6464725 ondersteuning

Hoe kan je zonder ingave van debiteuren of crediteuren een openstaande postenadministratie maken ?

Hoe kan je zonder ingave van debiteuren of crediteuren een openstaande postenadministratie maken ?

boeken debiteuren

Inkopen / verkopen boeken zonder debiteuren / crediteurengegevens

In de meeste boekhoudprogramma’s moet je voor het boeken van inkoop – en verkoopfacturen eerst debiteuren en crediteuren aanmaken. Vaak geef je dan een hoop gegevens in, die niet noodzakelijk zijn voor het ingeven van facturen in je administratie. Het boekhoudprogramma van Minipak haalt de informatie die nodig is voor het maken van de openstaande posten uit de omschrijving van de regel die je boekt in het inkoop- of verkoopboek. Op deze manier kan je razendsnel je inkopen en verkopen boeken

Minipak Boekhouding zit slim in elkaar. We hebben ervoor gezorgd dat je met zo min mogelijk handelingen zo snel mogelijk je administratie kunt inboeken.

Openstaande postenadministratie

Minipak Boekhouding maakt met de informatie uit de boekingsregel, b.v. naam en factuurnummer een openstaande post in de openstaande postenadministratie. Je hebt dan snel inzicht met het boeken van de bank welke facturen nog open staan en welke facturen betaald zijn en met welke bank of kas. Je kan er ook voor kiezen om niet betaalde facturen in je verkoop- of inkoopboek te laten markeren als ze nog niet betaald zijn.

Het is in Minipak Boekhouding ook mogelijk het programma zo in te stellen dan bij het importeren van de bank, het programma zelf in de openstaand posten zoekt naar de factuur die bij de betaling hoort en dit zelf codeert.

Toch debiteuren /crediteuren gegevens nodig?

Omdat je soms wel de gegevens van debiteuren en crediteuren nodig kan hebben, denk aan het voeren van een ledenadministratie, offertes en facturren maken kan je in Minipak Factuur werken met allerlei mogelijkheden in de klantentabel. Heb je specifieke gegevens voor jouw branche nodig, b.v. kentekens, heeft je klant een speciale korting, zit hij in een bepaalde klantengroep? Je geeft het allemaal handig in in Minipak Factuur.

In Minipak Factuur kan je deze klantgegevens ook gebruiken om een email voor een groep klanten of voor alle klanten te maken.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.